Christian Günther-bloggen

Blogg om boken "Spelaren Christian Günther"

Sigtuna: Författarmöte med Henrik Arnstad

Posted on | mars 5, 2014 | No Comments

radhuset_1På söndag 9 mars kl 11:00 framträder jag i Sigtuna under rubriken ”Författarmöte med Henrik Arnstad”:

Henrik Arnstad, född 1967, är journalist och författare, inriktad på historia. Han medverkar regelbundet som essäist och recensent i Dagens Nyheter och Göteborgs-Posten och har arbetat vid Sveriges Television. Arnstad har skrivit flera populärvetenskapliga böcker som blivit mycket uppmärksammade: En liten bok om spel (1999), Spelaren Christian Günther (2006), Skyldig till skuld: en europeisk resa i Nazitysklands skugga (2009). År 2013 utkom Älskade fascism: de svartbruna rörelsernas ideologi och historia. Möt Henrik Arnstad i ett samtal med Sigtunastiftelsens programchef Dan-Erik Sahlberg.

Du hittar mer information på destinationsigtuna.se. Välkommen!

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

About

Tricorder Media är ett företag tillhörande Henrik Arnstad. Verksamhetsområden är författarskap, journalistik och undervisning.

Subscribe to our feed

Search

Admin