Christian Günther-bloggen

Blogg om boken "Spelaren Christian Günther"

Dansk historiesajt uppmärksammar boken

Posted on | april 24, 2007 | No Comments

Historikern Claus Bryld har skrivit en artikel på den danska historiesajten Historie-nu.dk, där han tar upp Sveriges förhållande till sin historia under andra världskriget. Som exempel på denna historieskrivning tar Bryld upp Spelaren Christian Günther.

Intressant läsning på: www.historie-nu.dk

Claus Bryld har en egen webbsida på:
http://www.ruc.dk/hist/ansatte/vip/bryld/

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Om denna blogg

    Denna blogg har som syfte att publicera nyheter, kompletteringar och rättelser till boken Spelaren Christian Günther. Bloggen liksom hela sajten christiangunther.se har bokens författare Henrik Arnstad som redaktör.
  • Meta